Artikler fra Ariemi AS

Vi leverer riktig bemanning, til riktig sted og tid

Vi skal bistå din bedrift til å ha den riktige bemanningen, på riktig sted og til riktig tid. Rekruttering og bemanning er en tidkrevende prosess, derfor har vi opparbeidet oss kompetansen for å gjøre jobben for deg, uavhengig av overordnet behov – langsiktig eller kortsiktig. Involver oss i planleggingen, fortell oss om utfordringene så skal vi bidra med løsningene. Vi hjelper med å sørge for riktig bemanning som gir din virksomhet optimal leveransedyktighet på prosjektene.

services-tabs-139154408

I alle våre bemannings- og rekrutteringsprosesser er din involvering viktig. Vi kan bistå med faste ansatte, innleide ressurser for både kortsiktige og langsiktige prosjekter – og uavhengig av leveranse vil vi håndtere alt det administrative og praktiske. Vi vil sørge for alt innen HR, lønn, forsikringer og personalansvaret. Det viktigste for oss er at vi sammen har laget en plan, tydelig definert behovene deres og er enige om leveransene.

services-tabs-139154408

Vi følger opp vårt personell, sørger for deres rapportering og kvalitet i leveransen. Fortløpende kontakt med oppdragsgiver og arbeidsledere vil også sørge for optimalt samarbeid gjennom hele prosessen.

Innleie og prosjektbemanning

Ariemi AS kan levere bemanning til alle prosjekter, fra store prosjekter til enkeltoppdrag. Du leier den bemanningene du har behov for, og vi tilrettelegger for leveransen. Uavhengig av bemanningen tar vi ansvaret for de riktige ressursene, kvaliteten og oppfølgingen. Vi tar også ansvaret for alt som handler om HR, lønn, arbeidsgiveravgift, skatt osv. slik at du kan konsentrere deg om leveransen

services-tabs-139154408

Ta kontakt med oss, om det er noe du lurer på i forbindelse med leie av personell.

services-tabs-139154408

 

Fast ansettelse av personell

Gjennom lang erfaring i bransjen og høy kompetanse på våre ansatte – vet vi mye om hva du trenger og hvilke kvalifikasjoner din nye ansatte må inneha for å levere godt. Vårt nettverk er stort, og vi kan bidra med å finne de riktige kandidatene til dine stillinger. Vi kan håndtere hele prosessen for deg, eller også bli enige om å håndtere noen deler av denne – her bestemmer du i forhold til ditt behov. Vi bruker vår tid og kompetanse på å levere det du trenger i din prosess!

 

Våre godkjenninger og partnere

For å levere gode tjenester trenger vi også gode partnere, godkjenninger og sertifiseringer – her ser du noen av de vi har

Kontakt oss i dag

Send oss en forespørsel, fortell om behov eller prosjekt og vi svarer så raskt vi kan
– enten det gjelder bemanning eller muligheter for arbeid hos oss.